Muzikaal leider Zangcoach

Veelzijdig inzetbaar.

Zoek je een orkestleider voor je musicalvereniging die ook meerstemmige koor-settings  kan maken!  Dan ben je bij de juiste persoon .

Zangarrangementen worden door mij op maat geschreven of herschreven en aangepast aan de huidige bezetting zodat elke stem tot zijn recht komt en de harmonie optimaal blijft.

Onderstaand zie je  een greep uit mijn lopende producties.

OISTERWIJK IN CONCERT

Muzikaal leider | Zangcoach

Oisterwijk in Concert geeft vanaf 2017 jaarlijks een groot concert in Oisterwijk

Na vele producties in allerlei samenstellingen nu een 23-koppig orkest met alles erop en eraan en een groep fantastische vocalisten uit de regio maar ook landelijk bekend. Een voorrecht om een club te mogen leiden van amateur, semiprof en professionals die hun talent voorop zetten en dat met elkaar willen delen. Hierdoor blijven we leren en groeien. Het publiek zal het voelen.

Where Words Fail, Music Speaks

Vereniging van Oisterwijkse Spelers

Muzikaal leider | Zangcoach

De V.O.S.  speelt jaarlijks een buitenlucht-musical in het Natuurtheater in Oisterwijk. Vanaf 2014 geef ik leiding aan een 12 koppig orkest en  zangrepetities .

Verschillende musicals zoals o.a. Shrek, West Side Story, Ciske de Rat en Petticoat zijn inmiddels de revue gepasseerd.. Met de productie Petticoat heeft de V.O.S de AMA Award gewonnen

Sign up for our Newsletter

Mit Kaffee und Kuchen

Het Grote Kerstbal

Hart's Tocht