Producer

Hart’sTocht in Aantocht

We kunnen niet wachten om de meest nieuwe productie van Dave Hanhart in Popcentrum 013 neer te zetten. Helaas is deze productie al twee keer naar een latere datum verplaatst i.v.m. Corona . Dit betekend natuurlijk wel dat we meer tijd hebben om dit uniek concert nog groter en spectaculairder te maken.

Goede vrijdag 15 april 2022

Popcentrum 013 Tilburg

 

Jesus Christ Superstar in Concert

Vanaf 2013 produceert Dave  Jesus Christ Superstar in Concert waarbij hij met een flinke cast aan muzikanten en zangers/zangeressen het verhaal vertellen van de kruisiging.

Dat de musical Jesus Christ Superstar niet alleen werkt in een klassieke setting, maar ook in diverse andere omgevingen goed gedijt wordt jaarlijks in honderden, wellicht duizenden vertolkingen van de populaire rockopera bewezen. Zo ook, of misschien juist wel, in Boxtel. De gemeentewerf was in 2018 de locatie van de musical. En na de Heilig Hartkerk in 2016 bewezen spelers, crew en tientallen vrijwilligers dat ook een meer industrieel en hedendaags jasje het tijdloze verhaal goed past.

foto Inside Oisterwijk 2019

 

Het Grote Kerstbal

Het Grote Meezing Kerstbal is wederom een project van Dave Hanhart. Ditmaal ontpopt hij zich als een soort André Rieu om de zaal te laten deinen op de tonen van de nummers die men allemaal kent. Hij tovert een aantal zangensembles op het toneel die hun sporen in de regio Tilburg dik hebben verdiend. Niet alleen zijn ze vocaal vaardig, maar ze trekken de hele zaal in hun enthousiasme mee. Het repertoire komt uit operette, klassieke musicals en Nederlandse liedjes van weleer.

Music, a magic harmonic connection between all human beings

 

Danzing Queen

Opnieuw heeft muzikaal leider Dave Hanhart een groep van 22 amateurs en doorgewinterde profs bij elkaar gebracht voor een groot meezingspektakel. in verschillende theaters pakten ze uit met gouden hits uit de 80’s. Danzing Queen 1 en 2 brachten al meer dan duizend bezoekers op de been.

 

Danzing Queen Kids

Hoe leuk is het om kinderen gepassioneerd op het podium te zien.

Ook heeft Dave een kinderproductie gemaakt van zijn succesvolle Danzing Queen. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sign up for our Newsletter

Mit Kaffee und Kuchen

Het Grote Kerstbal

Hart's Tocht