BIJZONDERE LIEDJES VOOR BIJZONDERE MOMENTEN

Al jarenlang maken wij, pianist Dave Hanhart en zangeres Monique Aarts, samen muziek. Altijd bij bijzondere gebeurtenissen, zoals een herdenking, een afscheid of een huwelijk. Het is heel dankbaar om deze meest intieme momenten nog meer kleur te geven met live muziek. Samen met u kiezen we de liedjes uit die u graag wilt horen. 

 

Bekijk onze promofilm

Graag stellen wij ons aan u voor

 

Zingen is altijd mijn passie geweest. Vanaf mijn 10e tot mijn 30e jaar heb ik intensief zanglessen gevolgd en verschillende muziekstijlen gezongen. Met veel plezier werk ik samen met pianist Dave Hanhart. Dave en ik kennen elkaar al jaren en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit is belangrijk, want we hebben een verantwoordelijke taak. Het is heel bijzonder om op de meest intieme momenten liedjes te mogen brengen die voor mensen een speciale betekenis hebben. Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen.                               

Monique Aarts

Al meer dan 40 jaar actief in de muziek: ik kan wel zeggen dat mijn hart klopt voor muziek. Als docent piano, keyboard, orgel, blokfluit, koorzang, band workshops op verschillende muziekscholen en met een eigen praktijk. Als uitvoerend muzikant solo, duo, trio, in bands en orkestbakken en als muzikaal leider voor orkesten en musical verenigingen. Als producent voor stichting Hanhart voor Muziek mijn dromen waar kunnen maken met eigen voorstellingen en producties. Met Monique bijzondere liedjes voor bijzondere gelegenheden, omdat onze passie voor muziek hier samenkomt en we onderdeel mogen zijn van het bijzondere moment.

Dave Hanhart

Repertoire

Voor onze selectie van bijzondere liedjes verwijzen wij u naar deze lijst. Natuurlijk brengen wij voor u ook liedjes die niet op deze lijst staan en voor u een speciale betekenis hebben. Wij vinden het belangrijk om aan te geven dat wat ons betreft alles kan en alles mag. Aarzel niet om uw wensen met ons te delen!

Wilt u graag een liedje horen? Beluistert u dan een van onze demo’s.

Waarom live muziek

Live muziek is zoveel persoonlijker en geeft zoveel meer kleur en warmte aan het moment. De liedjes die u kiest, live gespeeld en gezongen in de meest pure vorm. En wat fijn dat live muziek kan inspelen op datgene waar de situatie om vraagt, bijvoorbeeld een mooi instrumentaal intermezzo. 

Techniek

Geen zorgen over de techniek. Onze professionele geluidsset zorgt ervoor dat muziek en zang in harmonie zijn en recht doen aan de sfeer van het moment. Tevens kunnen wij dierbaren die iets willen voordragen muzikaal en technisch ondersteunen.

Sign up for our Newsletter

Mit Kaffee und Kuchen

Het Grote Kerstbal

Hart's Tocht